• Categorii produse

Ansamblu reflectorizant Ocolire 700mm se montează pentru a semnaliza zonele sau obstacolele deosebit de periculoase din carosabil, sensuri giratorii, zone ce separă sensurile de circulație, insule, refugii pentru stațiile de tramvai, etc.
Acest ansamblu reflectorizant Ocolire 700mm este format din:
-indicator rutier circular 'Ocolire' diametru 600mm din tablă de oțel
-stâlp din material plastic de culoare portocaliu
-stâlp din țeavă de metal
Panoul suport al indicatorului este confecționat din tablă de oțel 1mm simplu bordură sau tablă de aluminiu 2mm dublu bordurată și este protejat prin vopsire în câmp electrostatic. Suportul din tablă de oțel/aluminiu împreună cu sistemul de fixare se protejează prin vopsire în câmp electrostatic. Pe fața indicatorului este aplicată folie reflectorizantă clasa 3 produsă de 3M-SUA având cel mai mare grad de retroflexie. Indicatorul este confecționat conform SR 1848/2011 și în condiții de calitate prevăzute în SR EN 12899-1/2007. Pentru sporirea vizibilității, stâlpul octogonal din material plastic are culoarea portocaliu, suprafața lucioasă și înălțimea de 700mm și este acoperit pe toate suprafețele poligonale cu folie reflectorizanta clasă 3 fluorescentă de culoare galbenă-verde.
Indicatorul este montat pe un stâlp cu înălțimea de 1.8m din țeavă de oțel cu diametrul de 76.1mm protejată pin vopsire în câmp electrostatic și etanșată la partea superioară. Fixarea ansamblului reflectorizant pe sol se face prin încastrarea în beton.

Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta !
Filmulete de prezentare si pe canalul de youtube PROTRAFIC.
Vizitati si pagina noastra de facebook Protrafic.

Compania nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.