• Categorii produse
Semnalizare verticala / Borne kilometrice / Borna kilometrica plastic drum comunal folie clasa 2, fara picior

Borna kilometrica plastic drum comunal folie clasa 2, fara picior

Cod produs: VESV017CFP

Borna kilometrica plastic drum comunal folie clasa 2, fara picior executat din material plastic colorat în masă materialului în galben. Pe suportul de plastic se aplică folie reflectorizantă, produsă de 3M-SUA, inscripționată conform cererii beneficiarului.

Culoarea Borna kilometrica plastic drum comunal folie clasa 2, fara picior și clasă de folie reflectorizantă utilizată diferă în funcție de categoria drumului. Pentru drumurile comunale (DC) se utilizează folie reflectorizantă clasă 1.

Folia reflectorizantă este aplicată pe trei fețe ale indicatorului kilometric (vizibil pentru conducătorii auto din ambele sensuri de circulație și perpendicular pe axul drumului).

Sistemul de prindere al indicatoarelor permite fixarea acestora în beton. Sistemul de fixare al indicatorului kilometric este executat din țeava de oțel cu diametrul de 76mm. Sistemele de fixare sunt solidare cu bornele, permițând plantarea acestora direct în beton. Pentru a se evită rotirea indicatoarelor, la partea inferioară a țevii sunt sudate în ‘’X’’ două platbande. Porțiunea țevii care se încastrează în beton este minim 450mm pentru indicatorul kilometric.

În cazul în care indicatoarele kilometrice trebuie montate deasupra solului, peste nivelul parapeților metalici tip lisa,acestea sunt executate cu țeava  interioară din oțel zincat (d=76mm) cu porțiunea de sub indicatorul kilometric de minim 1500 mm.

Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta !
Filmulete de prezentare si pe canalul de youtube PROTRAFIC.
Vizitati si pagina noastra de facebook Protrafic.

Compania nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.