Stimati clienti Vineri 12.07.2024 magazinul nostru va fi inchis. Toate comenzile vor fi procesate incepand de Luni 15.07.2024. Va multumim pentru intelegere.
 • Categorii produse
Dala de cauciuc, pavele 400x400x20mm, culoare rosu

15,00 lei

Descriere

Dala de cauciuc, pavele 400x400x20mm, culoare rosu

Avantajele folosirii pavelelor antitraumă de cauciuc:

 • Ușor de întreținut / curățat;
 • Protecție împotriva șocurilor și a căzăturilor;
 • Rezistență la trafic intens;
 • Sunt rezistente împotriva razelor UV;
 • Se pot utiliza în medii cu umiditate crescută;

Domenii de utilizare ale Dalelor din Cauciuc — Pavele din cauciuc

 1. Numărul mare de aplicații ale acestor tipuri de pardoseli elastice demonstrează diversitatea posibilităților de utilizare: construcții civile pentru amenajare, locuri de joacă pentru copii (parcuri, grădinițe, școli, case), terase circulabile, balcoane, alei și curți ale caselor, terase de restaurant, terenuri de sport (miniterenuri de baschet, săli de fitness), împrejmuire piscine, locuri de campare.
 2. Totodata pot fi folosite pentru constructii industriale, pentru pavarea aleilor sau pardoselilor atelierelor, depozitelor, halelor industriale, rampe de acces, in zootehnie (ferme zootehnice pentru amenajarea grajdurilor, cluburi de echitație, pentru amenajare boxe cai și manej, canise si padocuri, gradini zoologice).
 3. Utilizarea acestora la suprafețele de impact cum ar fi locurile de joacă, elimină pericolul de lovire al copiilor, de zgâriere sau rănire, oferind atât siguranșă cât și protecție. Fiind elastice, au capacitate crescută de absorbție a șocurilor mecanice, oferind siguranță sporită dar și aspect îngrijit. Se folosesc cu succes pentru parcuri, alei, terenuri de sport, terase de restaurant, zonele din jurul piscinelor, asigurând un trafic antiderapant, nefiind alunecoase nici atunci când sunt ude.
 4. De asemenea, un aspect important și deloc de neglijat este că protejează mediul prin reciclarea anvelopelor uzate, reducând astfel cantitatea de deșeuri și deci poluarea mediului înconjurător.
 • sectorul public — pavarea locurilor de joaca pentru copii, terenuri sportive, alei si trotuare, sali de sport, etc.
 • sectorul privat (business) — amenajarea salilor de fitness, gym, terenuri de sport, protectia angajatilor impotriva electrocutarii, pavarea perimetrala a piscinelor, etc.
 • comfortul casei — pavarea curtilor, trotuarelor, teraselor, balcoanelor, piscinelor, etc.

Montaj

 • Produsul se montează ușor, iar pentru o mai bună stabilitate recomandăm lipirea cu adeziv special, necesare fiind 0,2 kilograme / metru pătrat.
 • Adezivul pentru pavele de cauciuc este din poliuretan, ce leagă foarte ușor două bucăți diferite de placaj și face legătura dintre pavaj și beton.

Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta !
Filmulete de prezentare si pe canalul de youtube PROTRAFIC.
Vizitati si pagina noastra de facebook Protrafic.

Compania nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Specificatii
Material dalaCauciuc
Greutate dala10 kg
Dimensiune dala400x400x20 mm
Culoare dalaRosu
Review-uri

Fii primul care adauga un review pentru acest produs.

Adauga review-ul
Nota produs
Nume *
Email *
Titlu *
Descrie experienta pe care ai avut-o cu acest produs *
Adauga poze reale ale produsului pentru a ajuta si alti clienti (Optional)
Intrebari si raspunsuri

Fii primul care adauga o intrebare pentru acest produs.

Adauga intrebarea
Nume *
Email *
Intrebare *