Stimati clienti Vineri 12.07.2024 magazinul nostru va fi inchis. Toate comenzile vor fi procesate incepand de Luni 15.07.2024. Va multumim pentru intelegere.
  • Categorii produse
Indicator cu LED-uri Accident
5.00
1 review

1.550,00 lei

Descriere

Indicator cu flash-uri Drum in lucru
Indicator cu flash-uri Drum in lucru este folosit pentru atenționarea de la distantă asupra existenței unor zone cu lucrări sau accident. Acesta contine indicatorul rutier "Lucrari" fig. U8, care este un triunghi cu o latura de 700mm.
Fata indicatorului este confectionata din folie reflectorizanta clasa 1 

Forma, dimensiunile si inscriptionarea indicatorului rutier sunt realizate in conformitate cu SR 1848/2011.
În colțuri sunt prevăzute cu lămpi cu leduri care sunt vizibile de la mare distantă. Fiecare lampa este prevazuta cu cate 32 LEDuri.
Dispozitivul electronic asigura alimentarea si comanda lampilor cu lumina intermitenta prin cuplarea acestora la mufa dispozitivului. La aceeasi mufa se cupleaza si cablul de alimentare, in care incarcarii acumulatorului. Panoul de comandă conține acumulatori, este detașabil și se incărca de la o sursă de tensiune de 220 V. Acumulatorul are o capacitate de 7Ah si asigura o autonomie de alimentare de 20 ore. Secventa si frecventa de aprindere a lampilor, fie ca este simultan sau intermitent, poate fi selectata dupa preferinta fiecarui client. Gradul de protectie electrica este IP 56. Durata de incarcare a acumulatorului este de minim 6 ore. In cazul in care dispozitivul ramane conectat la reteaua de alimentare un timp mai mare decat cel necesar reincarcarii complete a acumulatorului, incarcare acumulatorului este oprita automat prin intermediul circuitului electronic de pe plata electronica a dispozitivului.
Cablul de alimentare are la un capat mufa pentru cuplarea la dispozituvul de alimentare si la celalalt stecherul pentru alimentarea de la reteaua electrica (priza de 220V).

Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta !
Filmulete de prezentare si pe canalul de youtube PROTRAFIC.
Vizitati si pagina noastra de facebook Protrafic.

Compania nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Specificatii
Dimensiune Indicator700 mm
Folie IndicatorClasa 1
Review-uri
5.00

1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Sorin Mandache, 30-11-2022 14:04 indicator cu leduri ACCIDENT

Folositor. Livrare rapida si fara probleme.

Nume *
Email *
Comentariu *
Adauga review-ul
Nota produs
Nume *
Email *
Titlu *
Descrie experienta pe care ai avut-o cu acest produs *
Adauga poze reale ale produsului pentru a ajuta si alti clienti (Optional)
Intrebari si raspunsuri

Fii primul care adauga o intrebare pentru acest produs.

Adauga intrebarea
Nume *
Email *
Intrebare *