• Categorii produse
Dirijare trafic auto / Oglinzi rutiere / Oglinda de circulatie 800 x 1000 mm dreptunghiulara, alba cu rosu

Oglinda de circulatie 800 x 1000 mm dreptunghiulara, alba cu rosu

Cod produs: SAT141683-1

Oglinda de circulatie 800 x 1000 mm dreptunghiulara, alba cu rosu crește siguranță traficului și a punctelor de acces în sedii de instituții și firme. Rama oglinzii este prevăzută cu folie reflectorizantă,ceea ce îi acordă o creștere a siguranței în exploatare, diminuând riscul de accidente pe timp de noapte sau în condiții meteorologice nefavorabile.

Oglinda de circulatie 800 x 1000 mm dreptunghiulara, alba cu rosu este confectionala din material acril cu 70% mai rezistent decât sticlă sau din policarbonat aproape indestructibil. Ambele versiuni de execuție sunt echipate cu folie reflectorizantă. Oglinda este realizată din materiale rezistente care permit utilizarea în exterior pe termen lung.

Oglinda este fixată în ramă cu silicon, fiind astfel protejată și împotriva pătrunderii apei.Setul de livrare include un sistem de fixare cu articulație sferică sprijinită în 4 puncte, acest sistem permite o fixare optimă a oglinzii. Oglinda poate fi poziționată în unghiul dorit pentru obținerea efectului scontat. Acest suport este foarte solid, el a fost testat la vânturi puternice și poate fi montat pe stâlpi cu diametrul de 50-85mm.

Pentru mai multe modele de oglinzi apasati AICI!

Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta !
Filmulete de prezentare si pe canalul de youtube PROTRAFIC.
Vizitati si pagina noastra de facebook Protrafic.

Compania nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Tip OglindaRutiera
Tip MontajExterior
Forma OglindaDreptunghiulara
Dimensiune Oglinda800 x 1000 mm
Greutate Oglinda10 kg
Material OglindaAcrilic
Culoare OglindaAlb, Rosu
Particularitati OglindaAcrilica, Elemente reflectorizante rosii

Oglinda rutiera

Sistem de prindere de stalp