• Categorii produse

Semafor mobil model 1 pentru semnalizarea lucrărilor. Semafor cu acumulatori mobil fluidizare trafic în zonă lucrări pe carosabil.

-2 buc/set - fără acumulatori autoDescriere:
Semafor mobil model 1 este compus din două cărucioare mobile pliabile cu semafoare, este utilizat în principal în zonele de lucru din zonele urbane sau suburbane. În afara orașului, dispozitivul poate fi precedat de semnalul de avertizare „semafor” cu lumină galbenă intermitentă.Puncte forte:
Practic de utilizat, modelul pliabil poate garanta o dimensiune redusă în timpul fazelor de transport.Lentilele LED garantează luminozitate ridicată cu un consum redus și permite utilizarea unei baterii de 100 Ah. Lumina este reglată automat pentru a îmbunătăți vizibilitatea în timpul nopții. Roți noi și pol reglabil care oferă dispozitivului o rezistență mai mare.
Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta !
Filmulete de prezentare si pe canalul de youtube PROTRAFIC.
Vizitati si pagina noastra de facebook Protrafic.

Compania nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Produse similare