• Categorii produse
Dirijare trafic auto / Stalpi ornamentali / Stalp restrictionare acces 700 mm, din plastic cu talpa

Stalp restrictionare acces 700 mm, din plastic cu talpa

Cod produs: VS009

Stalp restrictionare acces 700 mm, din plastic cu talpa ce sunt executați din polietilenă de înaltă densitate sau polipropilenă, aditivate pentru evitarea degradării. Colorantul folosit are în compoziția să pigment cu grad ridicat de protecție la ultraviolete, ceea ce determină menținerea culorii lucioase inițiale a stâlpului timp îndelungat.

Stalp restrictionare acces 700 mm, din plastic cu talpa ramforsat pe toată lungimea cu țeavă metalică cu diametru de 48,3 mm. Aceștia sunt prevăzuți la bază cu talpă metalică pentru plantare pe sol.

În partea de sus a stâlpului acestora li se poate monta opțional un inel din metal pentru prinderea lanțului de legătură dintre aceștia.

Denumirea localității beneficiarului poate fi inscripționata vizibil în structură materialului plastic prin litere în relief. Inscripționarea se execută pentru o comandă de minim 500 bucăți.

Stâlpii au suprafața lucioasă, înălțimea de 700mm, au culoare neagră și la partea superioară sunt prevăzuți cu trei benzi reflectorizante produse de 3M.


Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta !
Filmulete de prezentare si pe canalul de youtube PROTRAFIC.
Vizitati si pagina noastra de facebook Protrafic.

Compania nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Inaltime Stalp700 mm
Culoare StalpNegru
Material StalpPlastic
Tip Montaj StalpDibluri/Suruburi
Greutate Stalp5 kg
Particularitati StalpReflectorizant, Rigid

Stalp restrictionare acces 700 mm, din plastic cu talpa